Bouwavond

Bouw avond,  Werkplaats. Voor raad en ervaring staan onze leden klaar om u te helpen met advies over hoe een reparatie uit te voeren, een model betrouwbaar vliegklaar te maken, of zelfs het volledig zelf bouwen van een model. binnen onze leden kring is er een immense hoeveelheid ervaring beschikbaar over de verschillende bouw en constructie methodes, oude en nieuwe technieken, brandstof, kerosine, en elektro, van vintage (klassieke) vliegtuigen tot hypermoderne drones. Wanneer is de bouwavond? Meestal op de dinsdagavond vanaf 20.00 uur.

1 gedachte over “Bouwavond

 1. Hendrik Bosch

  Beste Mensen,
  Het is reeds 20 jaar geleden dat ik 20 jaar lid ben geweest van de club, nooit ben ik er helemaal los van gekomen.
  Al die jaren heb ik gevlogen met uitsluitend helicopters, en in de beginjaren waren er nog geen giro’s uitgevonden en ik kan U wel vertellen dat het een heidens werk was on zo’n gval in de lucht te houden.
  Ik heb nog een brevet.en een badge van toen.
  Reeds 15 jaar vlieg ik nog steeds helicopters maar dan virtueel met fsx gemiddeld 1 uur per dag en start dan meestal aan de tempelweg bij mijn oude vertrouwde club met de Bell 206b long ranger.
  Bijna 8000 vlieguren heb ik erop zitten.
  Om weer te gaan modelvliegen zie ik niet meer zitten i.v.m. mijn leeftijd.
  Om e.v. met een piepschuim model weer wat rond te vliegen ik bedoel een vaste vleugel model b.v. een Cessna zou misschien niet zo ingewikkeld en duur hoeven te zijn.
  Mijn vraag is dan ook zou ik e.v. weer lid kunnen worden, ook al zou van het vliegen maar weinig komen, wat kost dat per jaar?
  Ook het gevoel te hebben er weer bij te horen zou alleen al fijn zijn.
  Ik stam uit de tijd dat Sjaak van Egmond nog aanvoerder van de club was.
  Graag wat inlichtingen.
  Hendrik Bosch NL 076
  Wilhelminastraat 45 7442GD
  Nijverdal

Reacties zijn gesloten.